Browsing byAuthor조미숙

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Issue DateTitleAuthor(s)Type
2010Salt Substitute Effect of flavorings and intensity Rating of Beef Soup in Different Test Settings조미숙Article
2020Selection attributes of non-timber forest products and consumer attitudes among food-related lifestyle segmentation조미숙; 오지은Article
2013Sous-vide 잡채에 대한 한국과 중국 소비자 기호도전여진Master's Thesis
2015Studies of nutrient composition of transitional human milk and estimated intake of nutrients by breast-fed infants in Korean mothers조미숙; 김유리Article
2016Study on importance-performance analysis regarding selection attributes of rice-convenience foods조미숙Article
2016Taste education reduces food neophobia and increases willingness to try novel foods in school children조미숙; 박보경Article
2020Texture Preferences of Chinese, Korean and US Consumers: A Case Study with Apple and Pear Dried Fruits조미숙; 정서진Article
2011The Development and Application of the Korean Dietary Pattern Score(KDPS)조미숙Meeting Abstract
2016The effect of coffee consumption on food group intake, nutrition intake, and metabolic syndrome of Korean adults-2010 KNHANES (V-1)조미숙; 오지은Article
2014The effect of LED irradiation on the quality of cabbage stored at a low temperature조미숙; 오지은Article
2013The evolution of bulgogi over the past 100 years조미숙Article
2014The traditional korean dietary pattern is associated with decreased risk of metabolic syndrome: Findings from the korean national health and nutrition examination survey, 1998-2009조미숙Article
2019Understanding the drivers of liking for fresh pears: a cross-cultural investigation of Chinese and Korean panels and consumers조미숙; 정서진Article
2014Understanding the effect of culture on food representations using word associations: The case of "rice" and "good rice"김광옥; 조미숙Article
2012가열조건과 조리법을 달리한 오징어의 품질특성최은주Master's Thesis
2017가족동반 식사가 성인의 식생활 및 건강 상태에 미치는 영향 연구오나래Master's Thesis
2011가족식사 참여도가 식습관, 인성특성 및 푸드 네오포비아에 미치는 영향김미선Master's Thesis
2009간장농도와 침지온도에 따른 미숙과 방울토마토장아찌의 저장 중 품질 특성변화김진아Master's Thesis
2017개인 가치에 따른 편의점 도시락의 선택속성 및 구매행동최정인Master's Thesis
2018건강 라이프스타일에 따른 고단백스낵의 선택속성과 구매행동황지언Master's Thesis
2023건강한 식사에 대한 인지구조 및 이에 따른 즉석섭취식품 선택속성 연구여가은Doctoral Thesis
2011고등학생의 식품 첨가물에 대한 인식과 가공식품 구매행동이영주Master's Thesis
2023고령친화 고단백 제육 무스의 겔화제 혼합 비율 최적화 연구김현경Master's Thesis
2023고령친화 고단백 젤리 개발 및 최적화 연구이주희Master's Thesis
2021구절초를 활용한 블렌딩티 개발과 기호도 연구이지오Master's Thesis
2010국가이미지가 한식이미지와 구매의도에 미치는 영향이순민Master's Thesis
2012국내 거주 외국인들의 식생활 라이프스타일에 따른 초밥의 선택속성 및 행동김정하Master's Thesis
2010근대 이후 100년간 한국 육류구이 문화의 변화이규진Doctoral Thesis
2021꾸지뽕 열매추출물 첨가 무설탕 캔디의 개발 및 최적화 연구전유화Master's Thesis
1991나이가 다른 단계에서 식이지방수준이 흰쥐의 면역기능 및 세포증식능력에 미치는 영향조미숙Doctoral Thesis

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