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Issue Date | Title | Author(s) | Type |
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2021 | Development of Recommended Food Score for Hypertension and Application in Korean Adult Population | 한규영 | Master's Thesis |
2021 | Association of diet quality and sleep quality with obesity in Boramae study | 허수희 | Master's Thesis |
2020 | 맛 연상요소의 제품 포장 적용을 통한 교차 감각 대응 (Cross-modal correspondence) 연구 | 박서은 | Master's Thesis |
2020 | 자폐범주성장애 아동의 식행동에 따른 식품기호도와 학부모의 영양교육 요구도 조사 | 박혜진 | Master's Thesis |
2020 | 한ㆍ중 소비자 육류대체식품의 구매의도에 미치는 영향 관한 연구 | ZHAO, YAXIN | Master's Thesis |
2021 | 한국인 중장년층의 우유 및 유제품 섭취와 심뇌혈관질환과의 관련성 연구 | 정예승 | Doctoral Thesis |
2021 | Kano-ISA 모델을 사용한 산업체 급식 유형별 고객만족 요인에 관한 연구 | 곽지원 | Doctoral Thesis |
2021 | Potential upstream regulatory factors of AlkB homolog 5 (ALKBH5) for multipotent stem cell differentiation | 조주영 | Master's Thesis |
2021 | Ecklonia cava polyphenol reduces body fat in relation to gut microbiota alteration in overweight and obese subjects | 이유심 | Master's Thesis |
2021 | Antitumor effects of Oldenlandia diffusa and a potential molecular target in Lung and Ovarian Cancer cells | 강다겸 | Master's Thesis |