Showing results 19 to 26 of 26
Issue Date | Title | Author(s) | Type |
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2017 | Repeated exposure test of Korean jang products among Halal food consumer using Rate-all-that-apply (RATA) method | 송류리 | Master's Thesis |
2019 | Sensory perception and liking for pear products made with common and novel pear cultivars | 김슬기 | Master's Thesis |
2019 | Sweetness potencies of low-calorie sweeteners | 고원휘 | Master's Thesis |
2016 | Understanding the Sensory Characteristics and Drivers of Liking of Gochujang Produced from Middle Size Producers | 김미란 | Master's Thesis |
2023 | 반복 섭취 실험을 통한 비건 스프레드 제품의 기호도 연구 | 하수연 | Master's Thesis |
2024 | 반복 섭취 주기 및 간격에 따른 치킨 너겟 제품의 기호도 연구 | 여연주 | Master's Thesis |
2020 | 섭취 환경 조건에 따른 나트륨 및 당 저감식품의 기호도 | 김소현 | Master's Thesis |
2021 | 식품의 소비자 기호유도 및 형성인자 | 김미란 | Doctoral Thesis |