Browsing by Author 이종미

Jump to:
All A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
  • Sort by:
  • In order:
  • Results/Page
  • Authors/Record:

Showing results 1 to 13 of 13

Issue DateTitleAuthor(s)Type
20091990년 전·후 북한주민의 식생활양상 변화이애란Doctoral Thesis
2009Changes in isoflavone profiles during cheongyukjang preparation, a traditional Banga food이종미; 김영석Article
2009Changes of isoflavones and fatty acids in Eoyukjang, a traditional Korean fermented soysauce prepared under the ground in a pot or an incubator이종미; 김영석Article
2008Characterization of volatile components according to fermentation periods in Gamdongchotmoo kimchi이종미; 김영석; 조미숙; 이상미Article
2007Characterization of volatile components in Eoyuk-jang이종미; 김영석; 조미숙Article
1993새우젓을 첨가한 전통적 배추통김치 제조의 표준화를 위한 연구李惠蘭Master's Thesis
1986식이내 지방종류와 수준차이가 흰쥐의 체내 지방대사와 면역반응에 미치는 영향이종미Doctoral Thesis
2000연변조선족과 한,중 대학생의 식습관및 영양소 섭취상태 비교조우균Doctoral Thesis
2009와인선호에 따른 소비자 행동이티나Master's Thesis
2000재배조건과 조리, 가공방법에 따른 산채류의 품질 특성 및 생리활성 변화연구최남순Doctoral Thesis
1991전통적인 강정 제조방법의 표준화朴珍映Master's Thesis
1984한국사회사업가의 비밀보장윤리에 관한 연구이종미Master's Thesis
2006홈쇼핑 식품구매자의 만족도와 반품행태에 관한 연구최서연Master's Thesis

BROWSE