Showing results 1 to 13 of 13
Issue Date | Title | Author(s) | Type |
---|---|---|---|
2009 | 1990년 전·후 북한주민의 식생활양상 변화 | 이애란 | Doctoral Thesis |
2009 | Changes in isoflavone profiles during cheongyukjang preparation, a traditional Banga food | 이종미; 김영석 | Article |
2009 | Changes of isoflavones and fatty acids in Eoyukjang, a traditional Korean fermented soysauce prepared under the ground in a pot or an incubator | 이종미; 김영석 | Article |
2008 | Characterization of volatile components according to fermentation periods in Gamdongchotmoo kimchi | 이종미; 김영석; 조미숙; 이상미 | Article |
2007 | Characterization of volatile components in Eoyuk-jang | 이종미; 김영석; 조미숙 | Article |
1993 | 새우젓을 첨가한 전통적 배추통김치 제조의 표준화를 위한 연구 | 李惠蘭 | Master's Thesis |
1986 | 식이내 지방종류와 수준차이가 흰쥐의 체내 지방대사와 면역반응에 미치는 영향 | 이종미 | Doctoral Thesis |
2000 | 연변조선족과 한,중 대학생의 식습관및 영양소 섭취상태 비교 | 조우균 | Doctoral Thesis |
2009 | 와인선호에 따른 소비자 행동 | 이티나 | Master's Thesis |
2000 | 재배조건과 조리, 가공방법에 따른 산채류의 품질 특성 및 생리활성 변화연구 | 최남순 | Doctoral Thesis |
1991 | 전통적인 강정 제조방법의 표준화 | 朴珍映 | Master's Thesis |
1984 | 한국사회사업가의 비밀보장윤리에 관한 연구 | 이종미 | Master's Thesis |
2006 | 홈쇼핑 식품구매자의 만족도와 반품행태에 관한 연구 | 최서연 | Master's Thesis |