1994 | 난소 절제 쥐에게 Estrogen을 투여하였을 때 식이 단백질 수준이 Ca 및 골격 대사에 미치는 영향 | 김미현 | Master's Thesis |
1990 | Phytic acid의 함량이 대두 단백질의 용해성과 소화율에 미치는 영향 | 趙喜煥 | Master's Thesis |
1991 | 전통적인 강정 제조방법의 표준화 | 朴珍映 | Master's Thesis |
1991 | 제7일 안식일 예수재림교 학령기 아동의 영양상태에 관한 연구 | 尹美恩 | Master's Thesis |
1991 | 수은으로 오염된 환경에서 작업하는 근로자의 영양섭취 실태와 건강 상태에 관한 연구 | 鄭惠汀 | Master's Thesis |
1991 | 불포화 지방산의 종류와 사육 기간이 흰쥐의 항혈전 작용, 혈액 구성 및 혈소판의 지방산 조성 변화에 미치는 영향 | 金廷善 | Master's Thesis |
2014 | Transcriptional Changes in Brain Cells upon Branched-Chain Amino Acid Treatment | 이지민 | Master's Thesis |
1992 | 전기밥솥으로 취반된 쌀밥의 보온온도 및 보온시간에 따른 특성 | 李英珠 | Master's Thesis |
2014 | Relationship of maternal vitamin C nutrition and GSTM1/GSTT1 polymorphisms to fetal and infant growth | 장원 | Master's Thesis |
2014 | Korean red ginseng ameliorates alcohol-induced fatty liver through AMPK signaling pathway in rats | 이효진 | Master's Thesis |
2014 | 발효와 저장 중 온도와 시간 변화에 따른 동치미의 품질 특성 | 나예슬 | Master's Thesis |
2014 | 과일섭취행동에 영향을 미치는 요인 | 김혜수 | Master's Thesis |
2014 | 소비자 의사결정유형에 따른 소셜커머스 외식상품 시장세분화 | 문선진 | Master's Thesis |
1991 | 분리 유채 단백의 용해도, 소화율 및 전기영동패턴에 미치는 phytate의 영향 | 趙姬京 | Master's Thesis |
1993 | 젓갈의 종류 및 첨가 수준에 따른 배추 김치의 저장기간 중 특성변화 | 金元熙 | Master's Thesis |
1993 | 지방간 환자의 병세변화에 따른 지방 영양상태에 관한 follow-up 연구 | 金潤美 | Master's Thesis |
1993 | 새우젓을 첨가한 전통적 배추통김치 제조의 표준화를 위한 연구 | 李惠蘭 | Master's Thesis |
2013 | The anti-inflammatory effects of Lactobacillus plantarum cellular particles via modulating the mucosal immune system in DSS-induced colitic rats | 안영숙 | Master's Thesis |
2013 | Effect of Plant Extracts from Korean Foods on Lipopolysaccharide-stimulated Inflammatory Cytokines Production in vitro | 이선영 | Master's Thesis |
2013 | Anti-inflammatory effects of Acanthopanax koreanum Nakai extract against carbon tetrachloride-induced liver injury in rats | WANG, LIN | Master's Thesis |