2013 | 발효온도와 기간에 따른 깍두기의 이화학적 특성 및 최적발효조건 | 육선화 | Master's Thesis |
2013 | LED 광처리가 토마토의 저장기간에 따른 품질 및 항산화 성분에 미치는 영향 | 여지윤 | Master's Thesis |
2013 | 한국과 미국 소비자의 유기농식품 구매행동 | 정유선 | Master's Thesis |
2015 | 발효조건과 저장기간에 따른 김치의 품질특성 및 속성 묵은 김치 제조를 위한 최적발효조건 | 허성원 | Master's Thesis |
2015 | 청국장과 조청종류를 달리한 쌈장의 저장 중 품질특성 연구 | 김석영 | Master's Thesis |
2015 | Lycium chinense beverage alleviated chronic inflammation in overweight and hypercholesterolemic subject | 이유진 | Master's Thesis |
2015 | A novel epigenetic mechanism in adipogenesis via TET protein mediated Pparγ regulation | 유영란 | Master's Thesis |
2015 | Altered expression of epigenetic modulators involved in cisplatin resistance of ovarian cancer | 임진영 | Master's Thesis |
1994 | 제조조건에 따른 게껍질 미세결정화 키틴의 기능특성 평가 | 김정현 | Master's Thesis |
2015 | Effect of stress induction on histone acetylation in human SH-SY5Y cells | 이규휘 | Master's Thesis |
2015 | Anti-obesity and hypocholesterolemic effects of ginger extract in high-fat diet induced obese rats | 오수정 | Master's Thesis |
2015 | Effects of Pueraria lobata/Rehamannia glutinosa supplement and exercise on metabolic dysfunctions in ovariectomized rats | 오상아 | Master's Thesis |
2015 | Effects of Repeated Exposure to Various Sweeteners on Acceptance and Psychological Status | 심지원 | Master's Thesis |
2015 | 소비자가 인식하는 위탁급식업체의 지속가능경영과 점포이미지 및 행동의도의 관계 연구 | 안지윤 | Master's Thesis |
2015 | 염도와 발효온도를 달리한 속성발효 묵은 김치의 저장 중 특성 변화 | 고명신 | Master's Thesis |
2015 | The effect of Sasa quelpaertensis leaf extract on chronic inflammatory bowel disease in vitro and in vivo | 김경미 | Master's Thesis |
2015 | Association of dietary patterns and Diet Quality Index-International (DQI-I) with nutrient intake in Korean pregnant women with Gestational Diabetes Mellitus | 신문경 | Master's Thesis |
2016 | 슬로라이프를 기반으로 한 식생활교육 프로그램의 개발과 효과성 검증 | 이효원 | Master's Thesis |
2016 | 쌀밥의 이미지와 밥 편의식품 선택속성의 중요도-수행도(IPA) 분석 | 박효진 | Master's Thesis |
2003 | 지구력 훈련이 비타민 영양상태와 혈중 TBARS 농도 및 호모시스테인 수준에 미치는 영향 | 강해선 | Master's Thesis |