Results 51-60 of 202 (Search time: 0.0 seconds).
Issue Date | Title | Author(s) | Type |
---|---|---|---|
2008 | An Exploratory Study of Foodies' Perception on Korean Food in New York City | 최지아 | Doctoral Thesis |
2008 | 감동젓무김치의 발효 온도와 시간에 따른 저장 중의 품질 특성 변화 | 김지원 | Master's Thesis |
2008 | Effect of Chlorella vulgaris on Glucose and Lipids Metabolism in Wistar rats Fed High Fat Diet | 이희선 | Master's Thesis |
2008 | 흡연이 성인남성의 식품 및 영양소 섭취 상태와 혈중 중금속 농도에 미치는 영향 | 이희정 | Master's Thesis |
2008 | The Effect of Nutrition Education on Dietary Quality and Weight Loss in Postmenopausal Women | 백영아 | Master's Thesis |
2007 | 제 2형 당뇨병 환자의 이환기간과 비만도에 따른 심혈관계 질환 위험 요인 분석 | 홍혜숙 | Master's Thesis |
2007 | 어미 쥐의 엽산 영양상태가 자손 쥐의 혈장 folate, vitamin B_(12) 및 homocysteine 수준과 간의 SAM/SAH에 미치는 영향 | 김수정 | Master's Thesis |
2007 | 미국 일간지의 한국음식 관련기사 내용분석연구 | 이규진 | Master's Thesis |
2007 | 제2형 당뇨병 환자에서 인슐린저항성, Adiponectin 유전자다형성 및 식이요인이 심혈관질환 위험 요인에 미치는 영향 | 유소영 | Master's Thesis |
2007 | L-carnitine의 수준이 다른 Lysine 제한식이 섭취가 비만유도 성숙쥐의 체중과 지질대사에 미치는 영향 | 김자경 | Master's Thesis |