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Issue Date | Title | Author(s) | Type |
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2013 | 종류가 다른 간장과 간장을 첨가한 쇠고기 무국의 관능적 특성 및 교차문화적 소비자 기호도 | 이다연 | Master's Thesis |
2013 | Efficacy of Sterilization According to Operating Condition of Intense Pulsed Light | 배유경 | Master's Thesis |
2013 | Effects of Aspergillus species inoculated and their enzymatic activities on the formation of volatile components in fermented soybean paste (Doenjang) | 금선주 | Master's Thesis |
2013 | Elucidation of Volatile Compounds Formation in fermented red pepper sauces under Different Fermentation Conditions | 양지혜 | Master's Thesis |
2013 | Cellular responses of Saccharomyces cerevisiae towards ethanol- or heat-induced stresses | 우지민 | Master's Thesis |
2013 | 국내 영아용 조제분유 중 중금속 함량 분석 | 이시원 | Master's Thesis |
2016 | Production of ω-hydroxynonanoic acid from soybean oil via Baeyer-Villiger monooxygenase-based biotransformation | 김민지 | Master's Thesis |
2013 | 녹차음료의 기호도에 영향을 미치는 내외적 요인 | 배예원 | Master's Thesis |
2014 | 광펄스 처리 및 전기저항가열 처리 메밀단백질의 파파인 가수분해 특성 분석 | 전선영 | Master's Thesis |
2014 | 초고압 처리 대두 단백질의 펩신과 키모트립신 가수분해물의 Allergenicity 분석 | 조윤희 | Master's Thesis |