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Issue Date | Title | Author(s) | Type |
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2014 | Effect of Expression Level of Archaea Chaperones on Fatty Acid Biotransformation Activity of Recombinant Escherichia coli | 백아형 | Master's Thesis |
2014 | 연령에 따라 물냉면 육수의 기호도에 미치는 감각적 특성과 제품 정보 효과 | 김진영 | Master's Thesis |
2014 | NaCl 저감 쇠고기 국에서 짠맛과 기호도에 미치는 KCl과 간장 향의 효과 | 이초롱 | Master's Thesis |
2014 | 외식용 불고기 제품에 대한 중국인들의 기호관련인자 | 조수경 | Master's Thesis |
2013 | Simultaneous Detection of Thirteen Foodborne Pathogens Using Capillary Electrophoresis-Single Strand Conformation Polymorphism Coupled with Multiplex Ligation-dependent Probe Amplification and Its Application in Foods | 김소영 | Master's Thesis |
2013 | 초고압 처리 메밀가루와 메밀반죽의 파파인 가수분해 특성 분석 | 인수연 | Master's Thesis |
2015 | Metabolic network modeling and in silico analysis of bacterial physiology for biorefinery | 이나래 | Doctoral Thesis |
2015 | 재료에 대한 정보가 제품의 기호도에 미치는 영향 | 하충홍 | Master's Thesis |
2015 | Difference in the contents of benzo(a)pyrene, sesamol and sesamolin, and volatile profiles in sesame oils | 신보람 | Master's Thesis |
2015 | 상온유통 레토르트 계란찜의 살균조건 최적화 | 문지혜 | Master's Thesis |