Browsing bySubject김치

Jump to:
All A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
  • Sort by:
  • In order:
  • Results/Page
  • Authors/Record:

Showing results 1 to 6 of 6

Issue DateTitleAuthor(s)Type
1995Chitosan과 다른 보존제 첨가에 따른 김치의 저장성 향상孫琉美Master's Thesis
1977STUDIES OF MICROBIAL GLUCOSE -6- PHOSPHATE DEHYDROGENASE이경은Master's Thesis
1967김치 중 Chlorophyll의 比色定量 及 T.L.C.에 關한 硏究李順熙.Master's Thesis
1993새우젓 첨가수준 및 저장기간에 따른 김치의 특성변화신명희Master's Thesis
1993새우젓을 첨가한 전통적 배추통김치 제조의 표준화를 위한 연구李惠蘭Master's Thesis
1967比色定量에 依한 김치 中 Mg의 變化에 關한 硏究李明顯.Master's Thesis

BROWSE