2013 | A cross-cultural study using Napping®: Do Korean and French consumers perceive various green tea products differently? | 김광옥; 김영경 | Article |
1978 | A STUDY OF EQUI UP DELETION IN ENGLISH | 김영경 | Master's Thesis |
2009 | Chemical composition of green teas according to processing methods and extraction conditions | 김광옥; 김영경 | Article |
2015 | Familiarity and liking playing a role on the perception of trained panelists: A cross-cultural study on teas | 김광옥; 김영경 | Article |
2008 | Sensory characteristics and consumer acceptability of various green teas | 김광옥; 이혜성; 김영경; 이소민 | Article |
2020 | 고등학생 집단의 성별에 따른 진로자기효능감과 진로성숙도의 차이 및 영향변인 검증 | 김영경 | Doctoral Thesis |
2010 | 교육 파트너십에 관한 초등학교 교사와 학부모의 인식 비교 연구 | 김영경 | Master's Thesis |
2012 | 다양한 차 제품의 기호도에 영향을 미치는 감각적 및 문화적 요인 | 김영경 | Doctoral Thesis |
1990 | 만성신부전 환자의 스트레스와 적응 간의 노정분석 연구 | 김영경 | Doctoral Thesis |
2016 | 소셜다이닝(Social dining) 참여자들의 집밥의 가치와 소셜다이닝 참여 동기가 참여의도에 미치는 영향 | 김영경 | Master's Thesis |
1994 | 이집트 장식문양을 응용한 현대 아트(Art)메이크-업 연구 | 김영경 | Master's Thesis |
2007 | 일제시기 官展 산수화 연구 | 김영경 | Master's Thesis |
2004 | 재량활동 분석을 통한 환경교육 현황 조사 | 김영경 | Master's Thesis |