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Issue Date | Title | Author(s) | Type |
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2021 | 식품의 소비자 기호유도 및 형성인자 | 김미란 | Doctoral Thesis |
2021 | 한국인 중장년층의 우유 및 유제품 섭취와 심뇌혈관질환과의 관련성 연구 | 정예승 | Doctoral Thesis |
2021 | Kano-ISA 모델을 사용한 산업체 급식 유형별 고객만족 요인에 관한 연구 | 곽지원 | Doctoral Thesis |
2021 | 식품문해력(Food Literacy) 척도 개발 및 적용 | 나예슬 | Doctoral Thesis |
2021 | A multitarget mechanism of mistletoe phytochemicals in suppressing age-related muscle weakness and atrophy | 정혜윤 | Doctoral Thesis |
2020 | Metabolic tracking of isoflavones in healthy adults after consumption of fermented soybean (Cheonggukjang) diet | 장환희 | Doctoral Thesis |
2020 | 분단이후 북한 식생활의 시기별 변화 연구 | 최은경 | Doctoral Thesis |
2020 | Association of frailty with dietary intake and living status in Korean elderly | 장원 | Doctoral Thesis |