2012 | Characterization of Buckwheat Protein with Pepsin and Chymotrypsin and Reduction of Allergenicity of Buckwheat Protein Hydrolysates using Papain | 이수진 | Master's Thesis |
2012 | Engineering Corynebacterium glutamicum for hydroxylation of fatty acids | 이정후 | Master's Thesis |
2012 | Optimization of sterilization conditions and prediction of heat penetration for the production of retorted Tteokgalbi | 최수희 | Master's Thesis |
2012 | Improving the Catalytic Activity of Cyclohexanone Monooxygenase-Based Whole-Cell Biocatalysts under Substrate Toxic Conditions | 윤지영 | Master's Thesis |
2012 | Detection system of Vibrio spp. Using Multiplex PCR, Whole Cell Protein Analysis and RAPD-PCR | 이채윤 | Master's Thesis |
2012 | Investigation on the profile of flavonoids in onions and their reduction effects on bioaccessibility of heavy metal using in vitro digestionmodel | 이하림 | Master's Thesis |
2012 | 공기 노출 정도 및 온도를 달리하여 저장한 시금치의 소비자 신선도 감지 | 정유진 | Master's Thesis |
2012 | 초고온 세균 Thermus thermophilus에서 초고온 고세균 Sulforobus acidocaldarius 유래 P450 산화효소 CYP119의 발현 | 송지원 | Master's Thesis |
2012 | 치약의 감각적 특성, 기호도 및 구매행동과 소비자 인지에 의한 유사성 | 김지윤 | Master's Thesis |
2012 | 탄소나노튜브를 이용한 가열 산화 유지의 특성평가 | 이은지 | Master's Thesis |
2012 | 시판 음료의 소비자 기호도에 영향을 미치는 제품 및 소비자 요인 | 김현경 | Master's Thesis |
2014 | Application of metacognitive certainty rating for measuring perceived authenticity of fresh soy flavor | 조하연 | Master's Thesis |
2014 | 광펄스 처리 및 전기저항가열 처리 메밀단백질의 파파인 가수분해 특성 분석 | 전선영 | Master's Thesis |
2014 | 초고압 처리 대두 단백질의 펩신과 키모트립신 가수분해물의 Allergenicity 분석 | 조윤희 | Master's Thesis |
2013 | 초고압 처리 메밀가루와 메밀반죽의 파파인 가수분해 특성 분석 | 인수연 | Master's Thesis |
2014 | GC-TOF-MS and CE-MS based metabolic profiling of plasma and liver tissues from mice fed high-fat diet with cyanidin 3-O-β-D-glucoside | 소민영 | Master's Thesis |
2014 | Effect of Expression Level of Archaea Chaperones on Fatty Acid Biotransformation Activity of Recombinant Escherichia coli | 백아형 | Master's Thesis |
2014 | 고추장 및 고추발효물 소스 및 닭볶음의 교차문화적 소비자 기호 유도 인자 | 배수진 | Master's Thesis |
2015 | Effects of several additives on the formations of furan and other volatile components in canned coffee model systems | Zheng, Liwei | Master's Thesis |
2015 | 아임계수 추출에 의한 홍삼 추출물의 진세노사이드 조성 및 이화학적 특성 연구 | 이주미 | Master's Thesis |