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Issue Date | Title | Author(s) | Type |
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2019 | 미세 가공 중 식품 매트릭스 내 유해금속의 분석법 연구 | 최은미 | Master's Thesis |
2019 | Engineering of Outer Membrane Vesicles of Escherichia coli as Nanobioreactors for Fatty Acid Biotransformation and Lactam Degradation | 정하연 | Master's Thesis |
2019 | Changes in Antioxidant Activity and Permeability Associated with Ginger Drying, Grinding and Extraction Processes | 한예은 | Master's Thesis |
2019 | Development of consumer sensory test for sugar reduction | 김명신 | Master's Thesis |
2019 | 감칠맛과 향 조합의 조화도가 향미 인지에 미치는 영향 | 윤민지 | Master's Thesis |
2019 | Comparison of Extraction Methods for Enhancing Antioxidant Activity of Tumeric | 박하은 | Master's Thesis |
2017 | 된장의 묘사분석과 기기분석 (전자코 및 전자혀) 프로파일링 상관관계 | 정희연 | Master's Thesis |
2015 | A-Not A sensory discrimination method using signal detection theory | 권보경 | Master's Thesis |
2018 | 에피갈로카테킨 갈레이트의 종양미세환경 제어를 통한 난소암세포 성장 억제 | 박근영 | Master's Thesis |
2018 | 평가 전 시료 및 부가시료의 노출 여부 및 관여도에 따른 다양한 치즈에 대한 소비자의 인식 | 우지희 | Master's Thesis |