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Issue Date | Title | Author(s) | Type |
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2017 | 쌀 소비 촉진을 위한 식생활 교육 프로그램 개발 | 노지환 | Master's Thesis |
2017 | 색상별 재료를 첨가한 컬러 김치의 품질 특성 연구 | 홍서정 | Master's Thesis |
2017 | 가족동반 식사가 성인의 식생활 및 건강 상태에 미치는 영향 연구 | 오나래 | Master's Thesis |
2017 | 종가음식 관광상품화를 위한 선택 속성에 관한 연구 | 김서진 | Master's Thesis |
2017 | 개인 가치에 따른 편의점 도시락의 선택속성 및 구매행동 | 최정인 | Master's Thesis |
2017 | 한국 성인의 커피 및 녹차 섭취와 뇌졸중과의 연관성 | 이지유 | Master's Thesis |
2017 | Molecular signatures of aging in muscle | 박성은 | Master's Thesis |
2017 | Xylobiose supplementation suppresses adipogenesis and ameliorates obesity related metabolic dysregulations in high-fat diet-induced obese C57BL/6 mice | 임수민 | Master's Thesis |
2017 | Anti-inflammatory effect of vitamin C in AOM/DSS-induced early colon cancer mice | 전희진 | Master's Thesis |
2017 | Effect of conditioning frequencies and intervals on the repeated exposure design of Brie cheese | 이소민 | Master's Thesis |