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Issue Date | Title | Author(s) | Type |
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2014 | Effect of Expression Level of Archaea Chaperones on Fatty Acid Biotransformation Activity of Recombinant Escherichia coli | 백아형 | Master's Thesis |
2014 | 연령에 따라 물냉면 육수의 기호도에 미치는 감각적 특성과 제품 정보 효과 | 김진영 | Master's Thesis |
2014 | NaCl 저감 쇠고기 국에서 짠맛과 기호도에 미치는 KCl과 간장 향의 효과 | 이초롱 | Master's Thesis |
2014 | 외식용 불고기 제품에 대한 중국인들의 기호관련인자 | 조수경 | Master's Thesis |
2014 | Application of metacognitive certainty rating for measuring perceived authenticity of fresh soy flavor | 조하연 | Master's Thesis |
2014 | Effect of the soybean 2S protein proteolysis on its allergenicity | 성동은 | Doctoral Thesis |
2014 | Allergenicity of Soybean Protein Hydrolysates with Alkaline Protease following High Pressure Treatment | 이수진 | Master's Thesis |