Browsing byAuthor이소민

Jump to:
All A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
  • Sort by:
  • In order:
  • Results/Page
  • Authors/Record:

Showing results 12 to 19 of 19

Issue DateTitleAuthor(s)Type
2008Sensory characteristics and consumer acceptability of various green teas김광옥; 이혜성; 김영경; 이소민Article
2015Sensory characteristics and cross-cultural acceptability of sweet crispy chicken (Dakgangjeong) prepared using sauces with different ethnic Korean style flavors among Korean and Chinese consumers김광옥; 이소민Article
2015Use of Consumer Acceptability as a Tool to Determine the Level of Sodium Reduction: A Case Study on Beef Soup Substituted With Potassium Chloride and Soy-Sauce Odor김광옥; 이소민Article
2020가상현실(VR)을 활용한 미술 감상수업이 학습자의 학습동기 및 학업성취도에 미치는 영향이소민Master's Thesis
2013미래형 수학 교실의 규준 연구이소민Doctoral Thesis
2019소셜 기부 참여동기 특성이 참여의향 및 기업과의 연결감에 미치는 영향이소민Master's Thesis
2021아키타시 오모리야마 동물원 ‘원숭이집’의 환경조형물 디자인 연구이소민Master's Thesis
2018체육교사의 감성적 리더십이 여자중학생의 수업만족도에 미치는 영향이소민Master's Thesis

BROWSE