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Issue Date | Title | Author(s) | Type |
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2013 | 발효온도와 기간에 따른 깍두기의 이화학적 특성 및 최적발효조건 | 육선화 | Master's Thesis |
2013 | LED 조사가 저온 저장 양배추의 품질 특성에 미치는 영향 | 이예진 | Master's Thesis |
2013 | LED 광처리가 토마토의 저장기간에 따른 품질 및 항산화 성분에 미치는 영향 | 여지윤 | Master's Thesis |
2013 | 한국과 미국 소비자의 유기농식품 구매행동 | 정유선 | Master's Thesis |
2010 | 소비자 가치에 따른 후식류(desserts)의 선택속성 및 행동 | 예지수 | Master's Thesis |
2010 | Effects of Modified Nutritional Formulas for Diabetes on Postprandial Glycemic and Inflammatory Responses in Healthy Young Adults | 이은주 | Master's Thesis |
2010 | Relationship between glycemic index, glycemic load, carbohydrate, and fruit intake and obesity risk in Korean population | 윤세영 | Master's Thesis |
2010 | Postpartum maternal iodine intake and the relationship to breast-fed neonatal thyroid hormone in Korea | 김소정 | Master's Thesis |
2010 | 한식 식사패턴 지수(KDPS: Korean Dietary Pattern Score)의 개발과 적용 | 이경원 | Master's Thesis |
2010 | Effect of Aqueous Mulberry Leaf Extract on Glucose and Lipids Metabolism in Diet-Induced Overweight Animal Models | 최봉겸 | Master's Thesis |