2018 | Association between carotenoid intake and bone mineral density and major food sources of carotenoid in the Korean population | GEBREAMANUEL MERON REGU | Doctoral Thesis |
2016 | A Phellinus baumii-based supplement containing Salvia miltiorrhiza Bunge rescues the risks of atherothrombosis | 임예니 | Doctoral Thesis |
2020 | 분단이후 북한 식생활의 시기별 변화 연구 | 최은경 | Doctoral Thesis |
2019 | Food processing method is a critical factor for secondary data evaluation of health benefits of functional food | 곽진숙 | Doctoral Thesis |
2019 | The effects of alternative sweeteners, phyllodulcin, leucrose, and turanose, on metabolic diseases and inflammatory disease in vivo and in vitro | 김은주 | Doctoral Thesis |
2019 | High carbohydrate/high sodium diet, low dietary variety, and metabolic diseases among middle-aged Koreans in rural and urban areas | 이서현 | Doctoral Thesis |
2017 | 한국인 임신부의 지방산 섭취량과 임신결과에 관한 연구 | 이은정 | Doctoral Thesis |
2017 | 항산화 활성이 최적화된 통율무와 진피 첨가 커피 개발과 소비자 기호도 | 황현정 | Doctoral Thesis |
2017 | 색상밥 이미지 및 건강 기능성 정보에 따른 감정적 반응에 대한 교차문화연구 | 장진아 | Doctoral Thesis |
2017 | 확장된 목표지향적 행동이론을 적용한 건강기능식품 구매의도에 대한 영향요인 분석 | 최서연 | Doctoral Thesis |