Results 1-10 of 17 (Search time: 0.0 seconds).
Issue Date | Title | Author(s) | Type |
---|---|---|---|
2022 | Macronutrient distribution in diets affects circadian clocks potentially via induction of ER stress | 한예림 | Master's Thesis |
2022 | Improvement and application of Recommended Food Score for Hypertension in Korean adults | 김정수 | Master's Thesis |
2022 | Bioavailability of Korean Mint (Agastache rugosa) Polyphenols in Healthy Subjects and Caco-2 Systems | 이예은 | Master's Thesis |
2022 | 수박분말 함량을 달리한 비빔냉면 소스의 개발과 소비자 기호도 조사 | 진지우 | Master's Thesis |
2022 | 텍스트 마이닝을 활용한 근대 조리서의 분석 연구 | 이승은 | Doctoral Thesis |
2022 | 수박분말 첨가량을 달리한 쿠키의 품질특성 및 기호도 | 옥지예 | Master's Thesis |
2022 | 식물성 단백질을 첨가한 고단백 비건 스낵의 개발 및 최적화 연구 | 박희란 | Master's Thesis |
2022 | Effect of dietary fat intake on obesity risk and its modulation by circadian clock control | 손진영 | Doctoral Thesis |
2022 | 연하장애 노인의 식생활과 고령친화식품 선택속성 | 고다현 | Master's Thesis |
2022 | 새벽 식품 배송 서비스 품질과 경험적 가치가 O2O 플랫폼 브랜드 회상에 미치는 영향 | 오경민 | Master's Thesis |