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Issue Date | Title | Author(s) | Type |
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2013 | 초고압 처리 메밀가루와 메밀반죽의 파파인 가수분해 특성 분석 | 인수연 | Master's Thesis |
2013 | Development of a measure for the perceived holistic softness of personal products | 서지은 | Master's Thesis |
2012 | 초고온 세균 Thermus thermophilus에서 초고온 고세균 Sulforobus acidocaldarius 유래 P450 산화효소 CYP119의 발현 | 송지원 | Master's Thesis |
2012 | 시판 음료의 소비자 기호도에 영향을 미치는 제품 및 소비자 요인 | 김현경 | Master's Thesis |
2012 | 다양한 차 제품의 기호도에 영향을 미치는 감각적 및 문화적 요인 | 김영경 | Doctoral Thesis |
2012 | Characterization of Buckwheat Protein with Pepsin and Chymotrypsin and Reduction of Allergenicity of Buckwheat Protein Hydrolysates using Papain | 이수진 | Master's Thesis |
2012 | Engineering Corynebacterium glutamicum for hydroxylation of fatty acids | 이정후 | Master's Thesis |