Results 1-10 of 47 (Search time: 0.0 seconds).
Issue Date | Title | Author(s) | Type |
---|---|---|---|
2021 | 특수교사가 인식하는 자폐범주성장애 아동의 식행동 및 식품기호도와 영양교육 요구도 연구 | 최수진 | Master's Thesis |
2021 | 꾸지뽕 열매추출물 첨가 무설탕 캔디의 개발 및 최적화 연구 | 전유화 | Master's Thesis |
2021 | 식품의 소비자 기호유도 및 형성인자 | 김미란 | Doctoral Thesis |
2021 | 혼밥 외식 고객이 지각한 레스토랑 서비스 스케이프가 고객 감정과 만족도에 미치는 영향 | 임수연 | Master's Thesis |
2021 | 구절초를 활용한 블렌딩티 개발과 기호도 연구 | 이지오 | Master's Thesis |
2021 | 먹방 인플루언서 팬쉽 유형에 따른 외식 소비자의 인식과 행동의도 비교 | 박아영 | Master's Thesis |
2021 | Chelidonium majus L. Extracts-induced Cell Death in Ovarian Cancer Cells through DNA Damage Response Pathway | 윤다혜 | Master's Thesis |
2021 | Development of Human Estrogen Receptor Binding Assay for the Estrogenic Endocrine-Disrupting Chemicals Using Bioluminescence Resonance Energy Transfer | 김혜미 | Master's Thesis |
2021 | Glutamine Deprivation-triggered G2/M Cell Cycle Arrest via Regulating KDM5B and ER Stress in Lung Cancer Cells | 심혜현 | Master's Thesis |
2021 | Effect of implicit frame on the acceptance of instant noodles by modifying flavor principles | LI, MENG | Master's Thesis |