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Issue Date | Title | Author(s) | Type |
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2020 | 당뇨환자용 고단백 스낵의 개발과 임상 및 기호도 연구 | 양준영 | Master's Thesis |
2020 | Food Neophobia Scale을 이용한 패키지 디자인의 시각적 정보에 따른 가정간편식 구매태도 | 전은영 | Master's Thesis |
2020 | 분단이후 북한 식생활의 시기별 변화 연구 | 최은경 | Doctoral Thesis |
2020 | Association of frailty with dietary intake and living status in Korean elderly | 장원 | Doctoral Thesis |
2021 | 혼밥 외식 고객이 지각한 레스토랑 서비스 스케이프가 고객 감정과 만족도에 미치는 영향 | 임수연 | Master's Thesis |
2021 | 구절초를 활용한 블렌딩티 개발과 기호도 연구 | 이지오 | Master's Thesis |
2021 | 먹방 인플루언서 팬쉽 유형에 따른 외식 소비자의 인식과 행동의도 비교 | 박아영 | Master's Thesis |
2020 | Investigating sweetness synergism of tertiary & quaternary low-calorie sweetener blends | 장유정 | Master's Thesis |
2021 | Chelidonium majus L. Extracts-induced Cell Death in Ovarian Cancer Cells through DNA Damage Response Pathway | 윤다혜 | Master's Thesis |
2021 | Development of Human Estrogen Receptor Binding Assay for the Estrogenic Endocrine-Disrupting Chemicals Using Bioluminescence Resonance Energy Transfer | 김혜미 | Master's Thesis |