2021 | Physicochemical and sensory properties of protein-fortified cookies according to the ratio of isolated soy protein to whey protein | 조미숙; 오지은 | Article |
2020 | Selection attributes of non-timber forest products and consumer attitudes among food-related lifestyle segmentation | 조미숙; 오지은 | Article |
2016 | The effect of coffee consumption on food group intake, nutrition intake, and metabolic syndrome of Korean adults-2010 KNHANES (V-1) | 조미숙; 오지은 | Article |
2014 | The effect of LED irradiation on the quality of cabbage stored at a low temperature | 조미숙; 오지은 | Article |
2016 | 공공도서관장의 리더십 역량모델 개발 및 측정에 관한 연구 | 오지은 | Doctoral Thesis |
2015 | 구조화된 목소리 활용 프로그램을 통한 호스피스 환자의 심리적 안정감에 관한 사례 | 오지은 | Master's Thesis |
2015 | 국내 성인지적장애인 음악치료 현황 및 중재 실행 조사 | 오지은 | Master's Thesis |
2001 | 녹차보리죽의 개발 및 저장기간과 해동방법에 따른 죽의 품질 특성 | 오지은 | Master's Thesis |
2004 | 무상증자, 주식배당, 주식분할의 정보효과에 대한 실증분석 | 오지은 | Master's Thesis |
2020 | 자폐범주성장애 아동의 식행동에 따른 식품기호도와 학부모의 영양교육 요구도 조사 | 박혜진 | Master's Thesis |
2009 | 제브라피쉬 피부조직의 탄력섬유에 대한 연구 | 오지은 | Master's Thesis |
2014 | 품질기능전개(Quality Function Deployment)기법을 활용한 외식 상품 기획 | 오지은 | Doctoral Thesis |
2023 | 韩国小学教师实用汉语教材开发 | 오지은 | Master's Thesis |