Browsing "임상영양학전공" byAuthor권오란

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Issue DateTitleAuthor(s)Type
2020Association between blood carotenoid levels and physical performance in Korean adolescents정다운Master's Thesis
2020Association between Diet Quality and Cardiorespiratory Fitness in Korean Adults성민경Master's Thesis
2022Association between dietary intake of n-6 to n-3 fatty acid ratio andage-related macular degeneration in middle-aged Korean adults김유나Master's Thesis
2018Association between dietary quality and physical performance in Korean elderly정겨운Master's Thesis
2021Association between Mediterranean Diet Score and age-related macular degeneration in Korean elderly최정은Master's Thesis
2019Association between total sugar intake and risk factors for chronic disease in middle-aged Korean adultsSEO, EUNHAMaster's Thesis
2018Association of recommended food score with depression, anxiety and quality of life in Korean adult using 2014-2015 National Fitness Award project이조은Master's Thesis
2019Association of recommended food score with low muscle mass-function in Korean elderly participating in the 2014-2015 National Fitness Award project정미경Master's Thesis
2019Yellow yeast rice supplementation ameliorate plasma cholesterol level in subjects with mild to moderate hypercholesterolemia신지윤Master's Thesis
2014건강기능식품의 기능성 전달기법에 대한 소비자 인식조사김효선Master's Thesis
2018경장영양을 시행한 환자에서 영양집중지원에 따른 영양상태 비교 연구김보희Master's Thesis
2023단백질보충제가 고령의 췌장담도질환 수술환자의 영양상태 및 삶의 질에 미치는 효과이나래Master's Thesis
2011사회인지이론을 적용한 대도시 20대 여성의 건강기능식품 섭취요인에 관한 연구이정은Master's Thesis
2014생체전기저항분석(Bioelectrical Impedance Analysis)을 통한 중환자의 영양상태 판정 연구이유진Master's Thesis
2019입원 환자용 초기 영양검색도구의 타당도 검증에 관한 연구김혜숙Master's Thesis
2011체중조절용 조제식품과 다이어트 건강기능식품 섭취자의 체형 및 체중조절인식과 구매행태에 관한 연구이효진Master's Thesis
2017폐경 후 여성의 골다공증 및 심혈관 질환 위험도에 따른 영양소 및 식품섭취 상태 평가김효빈Master's Thesis
2018한국 성인의 총 당류 섭취 실태조사 및 대사증후군 관련 바이오마커의 관련성 분석정우향Master's Thesis
2019혈액투석과 복막투석 환자의 영양소 섭취 상태와 혈액 영양 지표의 차이 분석강병진Master's Thesis

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