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Issue Date | Title | Author(s) | Type |
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2009 | 평가 빈도 및 간격과 단맛 강도가 새로운 녹차 음료의 기호도 변화에 미치는 영향 | 손정수 | Master's Thesis |
2009 | Metabolomic profiling of Doenjang (Korean soybean paste) during fermentation | 남궁혜정 | Master's Thesis |
2009 | Effects of maltodextrins with different dextrose equivalent on the release of aldehydes in aqueous model systems | 조아름 | Master's Thesis |
2009 | Development of Norovirus Detection Method Using Polyclonal Antibodies | 김진영 | Master's Thesis |
2009 | 젖산균과 효모를 이용한 기능성 소재 함유 맥아 발효음료 개발 | Purev Delgerzaya | Master's Thesis |
2009 | 젖산균과 효모를 이용한 맥아발효음료의 관능적 특성 및 소비자 기호도 | 신진영 | Master's Thesis |
2009 | Synergistic effect of hypobromous acid and sodium hypochlorite on bactericidal action in lettuce | 박한나 | Master's Thesis |
2009 | 스팀 열처리 방식이 식품의 조리 특성에 미치는 영향 | 이진희 | Master's Thesis |
2009 | Formation of Furan, Furan-derivatives and Nitrogen-containing Compounds from the Thermal Interactions of Glucose with Glutamine, Glutamic acid, Glutaric acid or Ammonium sulfate | 이수진 | Master's Thesis |
2009 | Glutathione 첨가에 따른 쇠고기 국의 관능적 특성 및 소비자 기호도 | 정다와 | Master's Thesis |