Browsing byAuthor서선희

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Issue DateTitleAuthor(s)Type
2013Qualitative study on home delivery meal services for the elderly서선희Article
2020Satisfaction and purchase intention of imported fresh fruits based on familiarity: a case of Korean pears in Taiwan서선희Article
2019Scale to measure tourist value of destination restaurant service서선희Article
2012The effects of acculturation and uncertainty avoidance on foreign resident choice for Korean foods서선희Article
2019The effects of parents’risk and benefit perception on the avoidance to school food environmentNURHIDAYATI, VIETA ANNISAMaster's Thesis
2015The influences of sustainability management at institutional foodservice on store image and behavioral intention서선희Article
2019The role of consumer ethnocentrism, country image, and subjective knowledge in predicting intention to purchase imported functional foods서선희Article
2018TPB 모형을 적용한 중국소비자의 한국 건강기능식품 구매의도 영향요인LI, XINMaster's Thesis
2018Uncertainty avoidance as a moderator for influences on foreign resident dining out behaviors서선희Article
2006Using focus groups to determine specific attributes that influence the evaluation of quality food and service quality in continuing care retirement communities서선희Review
2014Using the theory of planned behavior to determine factors influencing processed foods consumption behavior서선희Article
2017What makes restaurateurs adopt healthy restaurant initiatives?서선희Article
2013건강 식당 지속참여에 영향을 미치는 요인에 관한 연구이현정Master's Thesis
2014과일섭취행동에 영향을 미치는 요인김혜수Master's Thesis
2009노인 소비자의 레스토랑 선택속성과 외식동기 차이이유진Master's Thesis
2010노인의료복지시설에 종사하는 영양사의 직무 수행빈도와 업무 교육필요도홍신양Master's Thesis
2012다문화 시각에서 접근한 다문화 가정의 결혼이주여성을 위한 영양교육 방안김지은Master's Thesis
2016레스토랑 브랜드 자산과 확장브랜드 HMR 태도 및 행동의도 간의 관계심혜진Master's Thesis
2023레스토랑 서빙로봇에 대한 외식 소비자의 수용의도 모델 검증김소연Master's Thesis
2014로컬 푸드 음식점에 대해 외래 관광객이 지각하는 가치 척도 개발김옥연Master's Thesis
2021먹방 인플루언서 팬쉽 유형에 따른 외식 소비자의 인식과 행동의도 비교박아영Master's Thesis
2011사회인지이론을 적용한 대도시 20대 여성의 건강기능식품 섭취요인에 관한 연구이정은Master's Thesis
2022새벽 식품 배송 서비스 품질과 경험적 가치가 O2O 플랫폼 브랜드 회상에 미치는 영향오경민Master's Thesis
2014소비자 의사결정유형에 따른 소셜커머스 외식상품 시장세분화문선진Master's Thesis
2015소비자가 인식하는 위탁급식업체의 지속가능경영과 점포이미지 및 행동의도의 관계 연구안지윤Master's Thesis
2012시설노인의 음식관련 생활만족도, 급식서비스 품질 인식 및 삶의 질의 관계정지혜Master's Thesis
2009외국인의 문화적 적응도와 불확실회피성에 따른 한국 음식에 대한 태도와 한국 음식점 이용 행태장정희Master's Thesis
1985주변부 자본주의 사회에서의 정당성문제에 관한 고찰서선희Master's Thesis
2009중국 현지인의 한식에 대한 인식과 한식 레스토랑에 대한 만족도류경미Master's Thesis
2018통합기술수용모형을 적용한 외식 O2O 서비스의 이용의도 영향요인에 대한 한·중 비교연구CUI, CHUNMaster's Thesis

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